Algemene info

Algemene info

Hier vindt u algemene informatie over Offroad Budel. Het dagprogramma wordt later bekendgemaakt.

Offroad Budel is een weekend waar iedere 4x4 liefhebber zijn of haar hart kan ophalen, met of zonder auto,  met of zonder terreinervaring. Ook wanneer u overweegt om een 4x4 aan te schaffen, bent u bij Offroad Budel aan het juiste adres.

Op het Basisterrein vinden diverse activiteiten plaats en er staat een verwarmde feesttent. Hier vinden iedere avond live optredens plaats. Er is een Markt waar diverse bedrijven hun 4x4 artikelen aanprijzen, er is ruimte voor het showen van speciale voertuigen en ook aan de inwendige mens is gedacht in de vorm van diverse horecagelegenheden. Voor degenen die van ver moeten komen of degenen die graag blijven overnachten, is er de mogelijkheid om op de Camping te staan.

Vanuit het Basisterreins starten de verschillende routes. De Routes zijn zeer divers van opzet, van makkelijk tot moeilijk.

Deelnemers aan de routes moeten vooraf inschrijven en betalen. Dit is noodzakelijk om de organisatie goed te laten verlopen. Zo kunnen we zorgen voor een goede verspreiding van de auto’s, zodat files voorkomen worden. Onder Technische Keuring kunt u zien welke eisen wij stellen aan de auto’s voor de diverse routes.

Houd deze site in de gaten voor het laatste nieuws of volg ons op Facebook en Twitter.